Förmiddagsrush

De flesta vet hur jag äskar att sova länge … men något de bör veta är att jag kommer igång på två röda sekunder, tar inte lång tid innan jag har en väldans fart. Även i morse, jag for upp som ett skott, på med kaffekokaren … tittade på klockan, då var hon bara 09.15 eller nå’t, lite besviken på mig själv, jag hade ju faktiskt kunnat sova en eller två timmar längre för att hålla min image uppe. Somna om gick inte heller, jag provade inte ens.

Istället fick jag kontakt med fönsterputsar Sophie … hon kom snabbt som blixten, ingen velighet hit eller dit med tid. Tackar henne att vi kan se ut genom fönsterna igen.

Vidare fick jag kontakt med städar Sophie … hon var lika snabb på att komma och få badrummet att dofta som en hel sommaräng.

När dessa två Sophiearna försvunnit ur mitt synfält tog mästerfrisören Sophie kontakt med mig. Nästan voltade in mig till badrummet och borstade i hårfärg i mitt hår. Blev nästan rädd vad hon gjort med mitt hår … såg helt slitet och tunt ut. Hjälp, tänkte jag.

Sen utan att fråga om lov så tog hon saxen och bara klippte mitt hår rakt av! Nog för att jag funderat på att klippa till det, men hon kunde ju frågat om jag var 100% säker … innan det blev klippt, eller hur? Ja, vad ska man göra? Hon fick klippa så bäst fan hon ville, för bra skulle det bli. Jag vill ju inte gå runt och se ut som om en två-åring skulle ha klippt mig.

Tja, den där mästerfrisören Sophie gjorde ett ganska bra jobb trots allt, jag behöver inte skämmas iallafall. Mitt hår blev lite mörkare än jag hade innan, men det gör inte så mycket, kommer ändå solblekas snart … ganska rejält som det brukar i sol.

Ska snart hänga in tvätten som är ute på tork och ta en promenad med Monstret Junior.

Trevlig lördag. 🙂

 

Annonser

5 reaktioner på ”Förmiddagsrush

  1. Mornarna är min bästa tid.😊 Är sjukskriven för tillfället, men när jag jobbar går jag alltid upp 4:30, sätter på kaffe och hoppar in i duschen. Sedan sitter jag i 1-1,5 timmar innan jag kör och dricker kaffe kollar på nyheterna och datorn.😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s