God morgon.

2:a April … äntligen är påsken över, eller i och för sig så bryr jag mig inte så mycket, men alla helgdagar har återgått till det normala igen. Känns som om jag är den enda på hela planeten som inte pyntat ett smack, inte en fjäder, inte en kyckling, inte målat ägg, ingen påskmiddag, nada.

Morgonen började som vanligt. The Bodyguard tog ut hunden och jag tjuvfotade Junior när han ”lekte” med sin morgonkompis … en stor pittbull som Junior tror han kan sätta på plats och brotta ner, det går inte så bra det där, 😀 😀 😀 . Tur pittbullen har tålamod och inte bryr sig.

Jag själv sitter på balkongen och dricker första koppen kaffe och blickar ut över havet, och snart ska jag sätta igång att skriva lite.

Eller först ska jag ordna till dynan på stolen som är helt ihopknölad, ta en dusch, klä på mig, vattna till kaktusskotten jag plockade för fler veckor sedan, helt otroligt att de fortfarande lever, de har till och med börjat få rötter, WOW säger jag 😀 .

Annonser

8 reaktioner på ”God morgon.

  • Skulle gärna vilja uppleva bra/roligt påskfirande. Men alltså säg inte det du om kaktusar … jag har en som håller på att ”pysa” ihop om jag inte ser fel och de två andra växer så de knakar men ser INTE friska ut. De nya jag planterat står låååångt ifrån de andra gamla som jag knappt vill gå närheten av, hahaha 😀

   Liked by 1 person

 1. Inget påskpynt här heller. Men påskmat blev det iaf en dag.
  Men nu var du väl lite för snabb att avskeda påsken? Det är ju fortfarande annandag påsk!!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s