Hundlekar och god mat.

Efter vi fixat till oss här hemma var det dags att gå ut med byrackaren 😀 Det första vi möter är två små terrier av något slag (tror jag, vet inte vad rasen heter) … Junior släpptes lös, det är det bästa man kan göra med honom om ägarna tillåter, så han lugnar ner sig. Han kan låta som ett galet vildsvin när han är i koppel när han möter andra hundar, han kan verkligen låta livsfarlig, hahaha, men han blir bara så exalterad så han vet inte vart han ska ta vägen. Och som oftast blir han en fegskit och ger med sig, viker undan om någon annan hund visar mer bestämd sida, sen vill han bara leka … ofta där också så vill ingen leka med honom, stackaren. Men han blir såååå lycklig att få hälsa, även om han en och annan gång får på käften (på hundspråk). Världens snällaste … de som haft eller har små schnauznar vet vad jag pratar om, de är helt galna som unga hundar, men som ofta lugnar sig med åren. ❤

Livsfarliga hunden leker livsfarliga lekar på bilderna här nedanför 😉

Likaså, The Bodyguard är inte heller livsfarlig som många tror … Världens snällaste han också 😉 ❤

Vi gick upp till Centro Plaza och till bästa japanen på hörnan. Alltid lika god mat! När man går förbi så kan man nästan tro att det är en sunkkiosk med kass sushi, men oj oj oj, aldrig blivit besviken där … supermumsigt. Jag som mer eller mindre har avskytt sushi genom åren, folk tog mig till de ”bästa” sushisarna i Stockholm och i Köpenhamn … jag nästan klöktes av det. Men denna lilla ”låda” på Centro Plaza botade mig och nu kan jag äta hur mycket som helst … vet inte om det är klimatet som gör att det smakar godare, eller om det är jag som blivit ”vuxen” … Eller helt enkelt att de här nere vet hur det ska göras … ingen aning. 😀

California rolls med crabstick och avoccado  … mina favoriter!

… vidare med annat smarrigt … Koriander! Älskar koriander! Skulle nog kunna mumsa i mig en hel buske! ❤

Vi började trava hemåt. I vår park hör jag vrål från barn: ”Perro, Perro, PERRO!!!!”  (Perro betyder hund för er som inte vet).De kom rusande fram till Junior, och de skulle klappa och kela. Junior som är en gentleman mot barn njöt för fulla muggar. Hur mycket uppmärksamhet får man om inte från barn … om man är gullig och sammetsmjuk? Hahaha …

Överlyckliga var de som fick klappa och gosa smått. 😀

Ja nu sitter vi hemma igen, och jag har meckat ihop en present jag fick av The Bodyguard, men det tar vi i ett annat inlägg 😀

Skål en sådan här Måndags eftermiddag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s