Present!

Som jag skrev i det förra inlägget så hade jag fått en present av The Bodyguard. Det började med att jag började prata om hur kul och spännande jag tyckte det var med de där ”leksaksmaskinerna” när jag var barn. Ni vet de som man stoppade ner en krona i och snurrade ett varv på ”låset” … huxflux kom det ut ett jätte tuggummi i en kula, eller kunde man få flera små kulor tuggummi, ringar eller annat krimskrams … jag överförde den där spännande känslan till min son när han var liten, då blev det små monster, andra konstiga figurer och allt vad det nu kunde vara. Sen blev det ju Kinder egg … det var ju ännu bättre för sonen … woho, vad det köptes kinder egg! Ibland blev det tårar av besvikelse, ibland lycka … chokladen åt han knappt. Det var bara den där spännande känslan; ”Vad finns i ägget?!”

Nu är det inte så att jag fick ett Kinder Egg … Jag fick den ”äkta och magiska kulan” från en maskin! The Old School maskinen! Han stoppade ner 1€ och vips kom det ut en stor kula som jag fick!

Satte mig på balkongen, förväntansfull … som ett barn. ”VAD kan det vara där i kulan?” 

Öppnade den …Taaaadaaaaaa….

Något slimigt, kuligt och oläckert med en annan påse … började forma som bilden visade … på med det andra mer fasta … SNOWMAN!

Bara det, det fanns inga svarta kulor till munnen! Om jag fått denna innan påsk, hade jag färgat den till gul, den kan dock se ut som en vit kyckling faktiskt, med gul färg hade den blivit en kyckling! hahaha 😀

Jättesöt! Och nu får han stå bland mina kaktusplaner … han måste stanna kvar! Allt annat har blåst iväg i stormarna som varit. Kanske ska limma med super glue?

Älskar de här små sakerna!!! ❤ ❤ ❤

Annonser

3 reaktioner på ”Present!

  1. Haha! Jag älskar också såna där manicker – fast jag vill helst ha tuggummi 🙂 En gång i Kanada fick jag ett bautastort blått tuggummi som var stenhårt. Jag försökte gnaga mig in i det ett bra tag tills Anders gjorde mig uppmärksam på detta:

    Haha! Färgen gick inte bort på flera dagar 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s