Junior.

Tjoho! Tro det eller ej, idag lyckades jag vakna och stiga upp ur sängen runt 08.50 … En applåd för mig 😉

Och länge har jag funderat när vi skaffade Junior, hade glömt datum och månad … visste bara på ett ungefär. Men, nu när jag sorterar och ordnar till bilder så fann jag.

12 Juli 2017 blev han skriven på mig, fick nytt pass och allt. Så snart har han varit här hemma i 9 månader, känns som år, hahaha … Och han är född 6:e Januari 2016, så han är imorgon 2 år och 4 månader. 😀

Tiden går fort.

Annonser

5 reaktioner på ”Junior.

  1. Ja, visst går tiden snabbt! Jag funderade på samma sak i går, om vår Ragdoll, och kom på att hon blir sex år i år, hur gick det till?! Det känns som hon alltid funnits, samtidigt som det känns om hon borde vara två år, inte mer. Märkligt. Grattis i alla fall till Junior, och till er som blev hans matte och husse!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s