Promenad och Balkonghäng.

Jag och Junior tog en lång promenad runt Aloha Collage, Aloha Golf, Aloha Pueblo och ner till oss vid Aloha Gardens … tog lite över en timme. Så SKÖNT! Kunde gå i t-shirt och jeans utan att frysa, underbart väder!

När vi gick runt Aloha Golf doftade jag nyklippt gräs, älskar den doften, och jag fick en flashback från när jag var ute och red på fält med min lilla ponny för X antal år sedan. Fick sådant där larvigt leende på läpparna 😀

När vi väl kom hem till vår park såg jag att apelsinträden ger frukt, blev ännu gladare då.

Junior drack lite vatten och mumsade i sig mat, och följde med The Bodyguard ut för att möta några vänner. Jag själv kände mig väldigt mör i benen efter promenaden så jag valde att stanna hemma. Känns att jag inte gått längre promenader på ett bra tag på grund av regn och blåst … ja, ostadigt väder som det varit fram till nu. Men nu blir det ändring på det 😀

Suttit på balkongen och följt Peter Madsens rättegång, intressant. Han är ju inte helt reko i skallen. Ska bli intressant att se hur domen blir, och OM man får reda på vad som hänt exakt! Inte alltid man får det.

Pratat med vänner från Helsingborg som jag inte pratat med på månader, så kul! ❤ En har planer och komma ner en längre period, inte i år … men kanske nästa eller nästa 😀

Dricker billigt vitt vin med jordgubbar, ur ett billigt vattenglas … Ja, så fin är jag, hahaha 😀

1,90€ för två liter … kan bero på att det bara är 11% … min mamma kallar det för usch och saftvin, hehe … men som balkongvin med isbitar och med skivade jordgubbar är det utmärkt. 😉 För den delen brukar jag ha det i mat också, som i såser eller grytor.

Nu ska jag plöja igen bloggar, vi hörs!

Annonser

4 reaktioner på ”Promenad och Balkonghäng.

  1. Doftade DU nyklippt gräs??? Finns det sån parfym? Tja, varför inte? 😉

    Visst har det vänt nu – jag har till och med gått med högvattensbyxor och t-shirt utan att frysa. Fast idag är det mulet så jeansen åker nog på… 🙂

    Ha en fin fredag!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s